Nata salmela linkedin

Natalia Salmela – CEO / Founder – WTD Media Oy – LinkedIn

Freelance lifestyle blogging. Commercial co-operations and content marketing with brands from food, fashion, lifestyle, design, beauty and travelling industry.

Natalia Salmela on LinkedIn

Natalia Salmela’s Post. View profile for Natalia Salmela. Natalia Salmela … Submit. No nyt on kaksi kivaa kohdanneet Hyvä Nata ja Bo / Anssi & co!

Natalia Salmela posted on LinkedIn

Akateemisen maailman #metoo – tärkeä avaus Natalia Salmelalta. … mennä sen taakse että “pojat on poikia” ja kevyttä ice-breakeria vaan Hyvä Nata!

Natalia Salmela on LinkedIn: Rekrytointi – ASENNEMEDIA

Natalia Salmela’s Post. View profile for Natalia Salmela · Natalia Salmela. Entrepreneur, investor, author. 5y.

Meidän jengiin haetaan myyntipäällikköä! Hakisin itse, ellen olisi jo remmissä. Hae sä tai pistä oikealle tyypille jakoon.

Natalia Salmela on LinkedIn: Terkut Oslosta …

Natalia Salmela on LinkedIn: Terkut Oslosta! Satokausikalenteri on toista kertaa ehdolla Pohjoismaiden…

Terkut Oslosta! Satokausikalenteri on toista kertaa ehdolla Pohjoismaiden parhaaksi ruokaviestijäksi Embla Food Awards -gaalassa.

Terkut Oslosta! Satokausikalenteri on toista kertaa ehdolla Pohjoismaiden parhaaksi ruokaviestijäksi Embla Food Awards -gaalassa. Minä-maan-matonen ja…

Natalia Salmela on LinkedIn: Oletko koskaan ajatellut, että …

Kiitos nostosta Nata! Se, että Wikipediaa päivitetään pääosin vapaa-ajalla ja miesten toimesta on ongelma, johon yritän etsiä ratkaisua.

Natalia Salmela on LinkedIn: Sano mua toimitusjohtajaksi …

Liityn Samuli Karjulan, Johannes… | 13 comments on LinkedIn. … View profile for Natalia Salmela. Natalia Salmela … Submit. Onnea Nata!!

Natalia Salmela posted on LinkedIn

TOSI KAUPALLINEN MAINOS Haluatko lisätä hedelmien ja vihannesten määrää ruokavaliossa? Kasvikset tarjoavat meille lähes kaikki vitamiinit ja …

Yhteistyö – White Trash Disease

Kanavina toimivat kaikki Nata Salmelan kanavat: blogi, Instagram ja IGS, Facebook, Twitter ja LinkedIn. Lisäksi portfolioon kuuluvat osallistavat ja …

Keywords: nata salmela linkedin