Teams puhelu

Soita puhelu Microsoft Teamsissa (ilmainen)

Soita puhelu Microsoft Teamsissa (ilmainen) – Microsoft-tuki

Opi soittamaan yksi-yhteen- tai ryhmäpuhelu jopa 20 osallistujan kanssa mistä tahansa Teams-keskustelustasi henkilökohtaiseen elämääsi varten.

Aloita puhelu Teams – Microsoft-tuki

Voit soittaa kahden- tai ryhmän puheluita kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa suoraan keskustelusta isännöimättä tiimikokousta.

Voit soittaa kahden- tai ryhmän puheluita kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa suoraan keskustelusta isännöimättä tiimikokousta. Nämä puhelut ovat yksityisiä, eikä ne näy missään tiimin keskustelussa. Puhelujen merkinnät näkyvät kuitenkin omassa keskustelussasi.

Ensimmäiset asiat, jotka on hyvä tietää puheluista Microsoft …

Keskustelun muuttaminen puheluksi. Yhdellä napsautuksella voit tehdä minkä tahansa keskustelun puheluun Teams. Kun olet keskustelussa, valitse videopuhelu tai …

Puheluiden soittaminen – Microsoft-tuki

Microsoft Teamsissa voit aloittaa puheluita kahden kesken tai ryhmässä kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa, missä sitten oletkin.

Koulutus: Microsoft Teamsissa voit aloittaa puheluita kahden kesken tai ryhmässä kenen tahansa organisaatiosi jäsenen kanssa, missä sitten oletkin. Tästä verkkovideosta näet, miten se tehdään.

Microsoft Teams -puhelin

Microsoft Teams -puhelin | Microsoft Teams

Puheluiden perushallinta. Pidä yhteyttä tiimiisi, asiakkaisiin ja kumppaneihin ääni- ja videopuheluilla Teams-keskustelusta, Puhelut-sovelluksesta tai yleisestä …

Pidä yhteyttä tiimeihisi, asiakkaisiisi ja kumppaneihisi Microsoft Teams -puhelimen avulla. Soita ääni- tai videopuheluita yhdestä Teams-sovelluksesta toiseen tai soita ulkoiseen numeroon valintapaneelin avulla.

Puheluasetusten hallinta Teamsissa – Microsoft-tuki

profiilikuvasi vieressä näytön yläosassa ja Teams sitten Asetukset. Puheluasetukset ovat kahdessa eri paikassa: Yleiset, Laitteet ja Puhelut. Huomautus: Jos et …

Valitse Asetukset ja muuta -vaihtoehto profiilikuvasi vieressä näytön yläosassa, Teams hallita puheluasetuksia Microsoft Teams. Voit estää soittajia, siirtää puheluita, soittaa samanaikaisesti ja määrittää puheluiden oletussovelluksen.

Henkilön lisääminen puheluun Teams – Microsoft-tuki

Lisää tiimi -kuvake. osallistujat puhelun ohjaimissa ja kirjoita sitten hänen nimensä tai puhelinnumeronsa hakuruutuun. Teams henkilön kutsuminen puhelunäyttöön.

Vihjeitä Teams-puheluihin – Microsoft-tuki

Puhelun yhdistäminen. Jos olet puhelussa ja haluat pyytää jonkun toisen mukaan, yhdistä nykyinen puhelusi uuteen puheluun. Siirry Puhelut-kohtaan, kirjoita nimi …

Puheluiden yhdistäminen Teamsissa – Microsoft-tuki

Puhelujen yhdistämistoimintoa tuetaan vain Teamsin työpöytäsovelluksessa. Puhelun yhdistämisen avulla voit myös lisätä käyttäjän IVR:n taakse ryhmäpuheluun, …

Keywords: teams puhelu